Accesorii medicale

Cu o experienta de peste 10 ani, compania noastra este specializata pe productia si distributia de accesorii medicale, fiind este cea mai potrivita alegere in domeniul accesoriilor medicale. Toate produsele prezentate pe site se afla in stoc si vor fi trimise catre dvs in cel mai scurt timp.

Masti protectie reutilizabile

Masti protectie reutilizabile pentru adulti din bumbac, cu 3 pliuri dintr-un singur strat, 2 benzi laterale din elastic. Toate aceste masti protectie reutilizabile se pot spala si refolosi de nenumarate ori, calitatea materialelor este ireprosabila! Elasticul lateral ajuta la o adaptare mai usoara la forma fetei. Acestea nu sunt masti chirurgicale conform standardelor medicale, dar ofera o protectie respiratorie, de uz general permitand o respiratie fara efort.

Calitate excelenta

Materiale textile de cea mai buna calitate.

Diverse culori

Culori: alb, bleu, verde, grena.

Detalii...

Halate medicale

Calitatea materialelor este ireprosabila! Halat medical cu anchior in forma de V, 3 buzunare aplicate si maneca scurta/lunga, deschidere cu nasturi. Material: Tercot (35% BBC 65 % Polyester). Poate fi spalat la 40 grade celsius, nu intra la apa. Poate fi confectionat pentru toata gama de marimi. Varianta culori: alb, verde, bleu, grena.

Confort ridicat

Confortul la purtare este remarcabil, lejer.

Calitate superioara

Calitatea materialelor este ireprosabila.

Detalii...

Costume medicale

Costume medicale, cu bluza cu anchior in forma V, trei buzunare aplicate si pantaloni cu elastic. Material: Tercot (35% BBC 65 % Polyester). Poate fi spalat la 40 grade celsius, nu intra la apa. Poate fi confectionat pentru toata gama de marimi. Varianta culori: alb, verde, bleu, grena.

Materiale

Calitate superioara, nu intra la apa.

Culori

Varianta culori: alb, verde, bleu, grena.

Detalii...

Bluze medicale

Bluzele medicale au anchior in forma de V, 3 buzunare aplicate si maneca scurta/ lunga, deschidere cu fermoar. Material: Tercot (35% BBC 65 % Polyester). Pot fi spalate la o temperatura de 40 grade celsius, nu intra la apa. Pot fi confectionate pentru toata gama de marimi. Variante culori: alb, verde, bleu, grena.

Culori

Varianta culori: alb, verde, bleu, grena.

Materiale

Calitate superioara, nu intra la apa.

Detalii...